Gå til hoved-indhold

Vi søger bygge- og projektleder, der brænder for innovation og som ønsker at nytænke bæredygtigt byggeri

Vil du arbejde med trends og udvikling af nye metoder i tæt samarbejde med en stærk stab i vores klimaskærmsafdeling? Så skal du søge stillingen som bygge- og projektleder.

Georg Berg har eksisteret siden 1974 og er en stabil og udviklende tømrervirksomhed i Slagelse. Vi har igennem en lang årrække primært beskæftiget os med større byggerier. I 2021 oprettede vi en særlig afdeling med fokus på klimatilpasning og energiforbedringer. Siden har vi gennemført en lang række klimaskærmsoptimerende projekter. Og samtidig med at vi konstant arbejder med nye materialer og løsninger, så ønsker vi også at nytænke processer og metoder i byggerier – og ikke mindst på byggepladsen. Du vil blive en del af en moderne organisation, der på tværs af faggrænser arbejder på at skabe nye og innovative løsninger for byggeriet.

Som bygge- og projektleder i Georg Bergs klimaskærmsafdeling, får du ansvaret for den daglige rytme på byggepladsen. Det er dig, der skaber rammerne for det gode samarbejde på tværs af faggrænser. Du skal i samarbejde med kollegaer evaluere og udvikle nye metoder til gavn for både byggeri, personale – og ikke mindst klima og bygherre. Du går forrest for at udbrede en kultur, der fremmer nysgerrighed og innovativ tænkning. Du vil i høj grad være den der spotter, hvilke materielle investeringer i form af hjælpemidler, værktøj og maskiner, der vil øge arbejdsmiljø, sikkerhed og effektivitet på byggepladsen. Du vil have stor indflydelse på hvilke tiltag, der implementeres for at sikre en endnu grønnere byggeproces.

Hos Georg Berg begrænser vi os sjældent til det skrevne materiale. Vi går gerne lidt længere for at drive en effektiv byggeproces. Vi er nysgerrige og dyrker detaljen i projektmaterialerne. Vi finder nye og andre måder at samarbejde på, integrerer nye produkter, og skaber bedre og mere effektive flow i byggeriet. Altid med fokus på kvalitet, tid og bæredygtighed. Dit bidrag sikrer, at vi fortsat udvikler os i den retning, så vi forbliver blandt de mest innovative og moderne tømrervirksomheder i Danmark.

Arbejdsopgaver:

 • Sammen med dine kollegaer udforsker du nye metoder og materialer
 • Du har fokus på at overvåge byggeprojekter fra start til slut så alle kreative idéer kan afprøves
 • Du skal lede og inspirere dine kolleger til at tænke ud over det traditionelle, og samtidig skal du sikre at projektet gennemføres indenfor tids- og budgetrammer
 • Du udnytter dagligdagen til at skabe og vedligeholde stærke relationer
 • Du er med til at udfordre traditioner gennem kreativ problemløsning i tæt samarbejde med teamet

Hvem er du:

 • Du har en håndværksmæssig baggrund, evt. som tømrer
 • Du kan være uddannet bygge- eller projektleder. Det er dog ikke en forudsætning
 • Nysgerrig af natur, når det handler om udnyttelse af ressourcer, materialer og metoder
 • Gode kommunikationsegenskaber
 • Organisationsforståelse
 • Evnen til at træffe beslutninger og sikre fremdrift i projekter
 • Du har gode lederevner, og du er ikke bange for at gå forrest for at inspirere og motivere dine kollegaer
 • Du har interesse for at styrke fælles- og kollegaskab

Hvad kan du forvente?

En solid og stærk arbejdsplads, der har fokus på udvikling, innovation og kollegaskab. Hos Georg Berg kan du både udvikle dig fagligt og personligt. Du har mulighed for at deltage i faglige netværk og efteruddannelse. Der er både opbakning og opfordring til at tænke nyt og anderledes.

Vil du være en del af Georg Bergs stærke team?

Send en motiveret ansøgning og CV til job@gbas.dk – I emnefeltet skriver du “BYGGELEDER”

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mads Erikstrup på telefon 30 65 03 01 eller sende en mail til mch@gbas.dk

Ansøgningsfrist:

Vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt, og holder derfor samtaler løbende.

Hos Georg Berg har vi fokus på trivsel og udvikling hos den enkelte medarbejder. Vi har flere ansatte, der startede som lærlinge, men som nu indtager ledende roller. Vi giver vores medarbejdere mulighed for løbende deltagelse i netværk og efteruddannelse, således at man kan være en del af Georg Berg i mange år.

Georg Berg er en ambitiøs og social arbejdsplads. Så selv om vi hver dag stræber efter bedre løsninger og mere effektive arbejdsgange og processer, så mødes vi også til hyggelige stunder og sociale arrangementer. Derudover har vi et fitnessrum til vores medarbejdere.

Vi betragter os selv som en rummelig virksomhed, hvor der er plads til forskellighed. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, etnicitet, handicap og alder.