Gå til hoved-indhold

Nyheder

Læs vores seneste opslag og artikler. Her kan du blive klogere på hvad vi går og laver som virksomhed.

Hotel Danmark

Hotel Danmark, som er et luksus boutique hotel meget tæt på Rådhuspladsen, har et stort ønske om at holde deres hotel 100% opdateret. Dette kræver løbende renovering.
Hotellet ønskede at få renoveret 10 af deres badeværelser og denne renovering skulle være så grundig, at kun de bærende bjælker stod tilbage.
Da vi modtog henvendelsen fra hotellet, var det et krav, at vi skulle kunne nedrive og genopbygge disse 10 badeværelser på 3 måneder. Hotellet ønskede, at vores byggeleder kun havde denne ene opgave i disse 3 måneder, da hotellet skulle være i drift under byggeriet, og der derfor skulle være en meget tæt kontakt mellem byggeledelsen og driften af hotellet. Søren og Mette Brøchner-Mortensen, der ejer hotellet, havde også det ønske, at det skulle være projektleder Michael Petersen, der skulle løse denne opgave, da han tidligere har løst lignende opgaver for den hotelkæde, som Søren og Mette ejer. 
Nu er de 10 badeværelser afleveret og taget i brug og Karina, hoteldirektøren udtaler: ”at vores tilgang til byggeriet, fremdriften på byggepladsen, overholdelse af alle aftalte tider med færdige værelser, så de igen kan lejes ud, har været som man kan ønske sig det, når man samtidig skal holde et hotel i drift under en så omfattende renovering”.

De kommende to måneder vil vi stadig være på hotellet, da vi skal renovere to værelser mere end først aftalt og vi har samtidig med denne renovering skiftet vinduer i den ene fløj af hotellet. Efter vinduesudskiftningen skal facaden males og dette arbejde kan først udføres, når den rette temperatur er til stede.