Gå til hoved-indhold

Nyheder

Læs vores seneste opslag og artikler. Her kan du blive klogere på hvad vi går og laver som virksomhed.

Ny klimaskærmsafdeling hos Georg Berg A/S pr. 1. oktober 2022.

Georg Berg satser på energibesparende facader og har derfor udskilt dette i en separat afdeling med egen leder, for at have fokus på at udskifte klimaskærme for at opnå energibesparelser.

 

I en tid, hvor vi alle sammen arbejder på at begrænse vores co2 udslip, er klimaskærmen et af de nemmeste steder at minimere boligens co2 udledning. Ved udskiftning og efterisolering af klimaskærmen opnås store besparelser, uden at det påvirker kvadratmeterne i boligen. Når vi igangsætter en udskiftning af en klimaskærm, har vi altid meget stor fokus på, hvorledes vi kan skabe flow i arbejdet. Dette medvirker til, at beboerne får mindst mulig gene ved vores arbejde og bygherre får mest værdi for pengene.

 

Gennem de sidste 4-5 år har vi skiftet klimaskærm på over 500 boliger, som svarer til langt over 25.000 m². For hvert af disse byggerier, har vi opsamlet erfaringer og taget dem med videre til næste projekt. Dette gør, at vi har meget viden med os, når vi starter på et nyt klimaskærmsprojekt.

 

Vi har de sidste år haft meget fokus på optimering af vores byggeproces inden for energibesparende klimaskærmsudskiftning for den professionelle bygherre. For at fokusere og fastholde videreudviklingen af Georg Berg A/S, udskiller vi dette i en separat afdeling med egen leder, der kun skal have fokus på dette område

 

Mads Erikstrup er pr. d. 1. oktober udnævnt til leder af Georg Berg A/S’ nye afdeling ”klimaskærmsafdelingen”

Mads har arbejdet hos Georg Berg i over 5 år og har i alle disse år arbejdet med stor succes med udskiftning af klimaskærme, derfor er Mads også det naturlige valg som leder af denne afdeling.

 

Foto 1. I Sydbyen i Slagelse har vi udskiftet og efterisoleret alle tage samtidig med, at vi har udskiftet alle vindspærreplader.

 

Foto 2. Da den gamle sygeplejeskole blev ombygget til studieboliger, efterisolerede vi facaden samtidig med, at vi monterede solceller i den nye facade.

Foto 1
Foto 2