Gå til hoved-indhold

Nyheder

Læs vores seneste opslag og artikler. Her kan du blive klogere på hvad vi går og laver som virksomhed.

Team Georg Berg Zealand Cycling Elite

Georg Berg A/S har indgået aftale med Slagelse Cykle Rings og Næstved Bycycle Clubs A-team om at være temaets hovedsponsor i sæsonen 2022.

Teamets kerneværdier er ”Mod – sammenhold - vilje” Disse værdier passer godt ind i Georg Bergs værdier.

Begge klubber har i mange år været involveret i cykelsporten på det højeste niveau i Danmark og vi er glade for at kunne være med til at understøtte dette arbejde.

 

Teamets mission er at udvikle ryttere. De fleste ryttere vil komme på holdet, når de er færdige med at køre i junior-klassen eller har optjent point nok i B-klassen til at køre i A. Teamet ønsker at være med til at udvikle rytterne, så de kan klare sig på den lange bane i cykelsporten.

I de forgangne år, har teamet med stor stolthed, kunnet sende ryttere videre til UCI Continental-klassen. Den feedback teamet har fået fra de UCI Continental-hold er, at deres ryttere er skolet på den rigtige måde, både hvad angår forståelsen af de cykeltekniske elementer, men også de menneskelige værdier, som at kunne indgå i et team og et socialt fællesskab.

Hos Georg Berg har vi gennem de sidste mange år i gennemsnit haft 8-10 lærlinge. Der er mange paralleller mellem cykelholdets måde at præge de unge rytterne og den måde vi ønsker at udvikle vores lærlinge på.

 

Holdes navn bliver ”Team Georg Berg” og vi håber, at der er mange der vil følge holdet på de sociale medier.