Gå til hoved-indhold

KLIMASKÆRME

I en tid hvor vi alle sammen arbejder på at begrænse vores co2 udslip, er klimaskærmen et af de nemmeste steder at minimere boligens co2 udledning. Ved udskiftning og efterisolering af klimaskærmen opnås store besparelser, uden at det påvirker kvadratmeterne i boligen. Når vi igangsætter en udskiftning af en klimaskærm, har vi altid meget stor fokus på, hvorledes vi kan skabe flow i arbejdet. Dette medvirker til, at beboerne får mindst mulig gene ved vores arbejde og bygherre får mest værdi for pengene.

Hør Mads fortælle om klimaskærmsprojektet fra Klokkestøbergade i Slagelse.

Gennem de sidste 3-4 år har vi skiftet klimaskærm på over 500 boliger, som svarer til langt over 25.000 m². For hvert at disse byggerier, har vi opsamlet erfaringer. Dette betyder, at vi har meget viden med os, når vi starter på et nyt klimaskærmsprojekt.

Referencer

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at få skiftet klimaskærmen af Georg Berg A/S, så kontakt afdelingsleder Mads Erikstrup på tlf.: 30 65 03 01 / mail: mch@gbas.dk eller direktør Christian Berg på tlf.: 20 10 32 12 / mail: cb@gbas.dk